AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlayan ışık görmek

Kahve falında parlayan ışık görmek

Kahve falında parlayan ışık görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yeni iş teklifleri alacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, işe başlanacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlayan ışık gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yüzünde ışık görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ışıkları açık görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında nurlu bir ışık görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı cami görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işarettir.

Kahve falında renkli ışıklar görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, vaaz ve nasihate işaret eder.

Kahve falında yıldız ışığı görmek mubah olmayan yollara sapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında mum ışığı görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir