AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde ışık görmek

Kahve falında yüzünde ışık görmek

Kahve falında yüzünde ışık görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde ışık gördüyseniz:

  • İşyerinizde olumlu gelişmeler kaydetmeye devam edeceksiniz.

Kahve falında yüzünde ışık görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında şehir ışıkları görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işarettir.

Kahve falında telefon ışığı görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ışıklı bina görmek borçlanıp, hasta olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak ışık görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işarettir.

Kahve falında nur ışığı görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında havada ışıklar görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir