AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız ışığı görmek

Kahve falında yıldız ışığı görmek

Kahve falında yıldız ışığı görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yıldız ışığı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında yıldız ışığı görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı ayakkabı görmek onu hayallerine kavuşturacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışık lamba görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında türbede ışık görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde ışık görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet ışığı görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında ışık yakmaya çalışmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir