AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak yüzük görmek

Kahve falında parlak yüzük görmek

Kahve falında parlak yüzük görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak yüzük gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında parlak yüzük takmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek manevi olarak hasar alınacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında parlak yüzük görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Kahve falında parlak elbiseler görmek umduklarını bulamayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında parlak yeşil görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, parasının azalacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ve parlak saç görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Kahve falında parlak siyah görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir