AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak siyah görmek

Kahve falında parlak siyah görmek

Kahve falında parlak siyah görmek bir yere taşınmaya, dertlerin çözüme kavuşacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Kahve falında parlak siyah gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak siyah renk görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak taş görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise görmek büyük bir yenilgi alacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında siyah parlak at görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir