AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak balık tutmak

Kahve falında parlak balık tutmak

Kahve falında parlak balık tutmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çok başarılı olunacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında parlak balık tutmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında parlak balık tutmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında büyük parlak balık görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında parlak balık görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel balık tutmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Kahve falında çeşitli balık tutmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sazan balık tutmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle balık tutmak işlerin günden güne daha da artacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden balık tutmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir