AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil parlak yılan görmek

Kahve falında yeşil parlak yılan görmek

Kahve falında yeşil parlak yılan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil parlak yılan gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında yeşil parlak yılan görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah parlak yılan görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah yılan görmek aradığı kişiyi bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulur.

Kahve falında parlak yılan görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak yeşil görmek çok iyi işler ortaya konacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, alanında marka bir isim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek böyle işlere kalkışacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil uzun yılan görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir