AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak tepsi görmek

Kahve falında parlak tepsi görmek

Kahve falında parlak tepsi görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, rızkın artacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak tepsi gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında parlak tepsi görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak oje sürmek güven kaybı yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak bluz görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında parlak tencere görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak kırmızı görmek hayırlı bir hayat süreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak koltuk görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Kahve falında parlak eşya görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlar toplamak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir