AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak koltuk görmek

Kahve falında parlak koltuk görmek

Kahve falında parlak koltuk görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, başka alanlara yöneleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında parlak koltuk gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Kahve falında parlak koltuk görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında parlak ayakkabı görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını parlak görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak araba görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak yüzük görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak siyah görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında parlak kolye takmak yoğun duygular yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini parlak görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir