AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak toprak görmek

Kahve falında parlak toprak görmek

Kahve falında parlak toprak görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulur.

Kahve falında parlak toprak gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında parlak toprak görmek sonra kendi işini kuracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Kahve falında parlak çorap görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında parlak yüz görmek mal mülk sahibi olunacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak ip görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak perde görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında parlak gümüş görmek evlerine dünürcü geleceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir