AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak at görmek

Kahve falında parlak at görmek

Kahve falında parlak at görmek kar elde edileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, elinize para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında parlak at gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Kahve falında siyah parlak at görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında parlak at görmek sevindirici haberler alınacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında parlak küpe görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah parlak taş görmek istediği herşeye kavuşacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında parlak yüzük takmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak eşya görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında kendini parlak görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir