AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini parlak görmek

Kahve falında dişlerini parlak görmek

Kahve falında dişlerini parlak görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini parlak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında dişlerini parlak görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz diş görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak diş görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri parlak görmek ferahlayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında parlak kumaş görmek huzurlu günler görüleceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında parlak ruj sürmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir