AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak göz görmek

Kahve falında parlak göz görmek

Kahve falında parlak göz görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, daha çok dünya malı edineceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak göz gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Kahve falında parlak göz görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak yıldızları görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak elbiseler görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet eder.

Kahve falında saçlarını parlak görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak mermer görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Kahve falında parlak terlik görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Kahve falında parlak çizme görmek ekmeğine leke süreceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında parlak ışıklar görmek duaların boşa gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir