AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak gelinlik giymek

Kahve falında parlak gelinlik giymek

Kahve falında parlak gelinlik giymek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında parlak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Kahve falında parlak gelinlik giymek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında parlak gelinlik görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak ceket giymek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında parlak ayakkabı giymek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında parlak elbise giymek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak kıyafet giymek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir