AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak elbise giymek

Kahve falında parlak elbise giymek

Kahve falında parlak elbise giymek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak elbise giymek gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında parlak elbise giymek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek bozulan sağlığın düzeleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek sorunların birdenbire daha da artacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek daha fazla mal sahibi olacağına, verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir