AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak ev görmek

Kahve falında parlak ev görmek

Kahve falında parlak ev görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Kahve falında parlak ev görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını parlak görmek çaresizleşeceğine, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun parlak saç görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak yumurta görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında parlak ışıklar görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak gri renk görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri parlak görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak göz görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir