AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri parlak görmek

Kahve falında dişleri parlak görmek

Kahve falında dişleri parlak görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ana baba duası alınacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dişleri parlak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında dişleri parlak görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında parlak diş görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kazançlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini parlak görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak beyaz diş görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak halı görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında parlak elmas görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını parlak görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir