AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun parlak saç görmek

Kahve falında uzun parlak saç görmek

Kahve falında uzun parlak saç görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında uzun parlak saç gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında uzun parlak saç görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun ve parlak saç görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında saçını parlak görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını parlak görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında parlak saç görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları parlak görmek düşünceli ve dalgın olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında uzun siyah saç görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun ve düz saç görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir