Kahve falında parlak yumurta görmek

Kahve falında parlak yumurta görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rütbesinin yükseleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak yumurta gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında parlak yumurta görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak terlik görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak yüzük takmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak elbiseler görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek gelir kaynaklarının yok olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını parlak görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında parlak bilezik görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top