AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak çiçek görmek

Kahve falında parlak çiçek görmek

Kahve falında parlak çiçek görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında parlak çiçek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında parlak çiçek görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerini parlak görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında parlak kol saati takmak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak ışıklar görmek mutsuz olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok parlak ay görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak gümüş görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak terlik giymek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir