AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak cam görmek

Kahve falında parlak cam görmek

Kahve falında parlak cam görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında parlak cam gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Kahve falında parlak cam görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında parlak tencere görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah parlak yılan görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak oje sürmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işarettir.

Kahve falında parlak örtü görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında parlak mavi taş görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir