AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah parlak yılan görmek

Kahve falında siyah parlak yılan görmek

Kahve falında siyah parlak yılan görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, elindeki malların gideceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında siyah parlak yılan gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında parlak siyah yılan görmek önemli bir makama terfi alacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak yılan görmek istediği makama geleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek büyük paralara sahip olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında parlak siyah görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah parlak taş görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulur.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek zor günlerin yaşanacağına, kar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir