AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutla uçmak

Kahve falında bulutla uçmak

Kahve falında bulutla uçmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutla uçmak gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki alışılmadık gelişmeler nedeniyle harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında bulutla uçmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında bulut üzerinde uçmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında bulutlara uçmak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutların üzerinde uçmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında bulut üstünde uçmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet eder.

Kahve falında gece bulut görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun içinden geçmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir