AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece bulut görmek

Kahve falında gece bulut görmek

Kahve falında gece bulut görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, işlerin büyüyeceğine, sorunların yakında son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece bulut gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Kahve falında gece bulut görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutlara uçmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek anne baba duası alacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde uçmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Kahve falında güneş ve bulut görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutu tutmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir