AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik almak

Kahve falında bileklik almak

Kahve falında bileklik almak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bileklik almak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında altın yüzük ve bileklik görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulur.

Kahve falında birinden bileklik hediye almak güzel günler için çalışılacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında küpe ve bileklik görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bileklik kaybetmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret eder.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kimse ile tartışmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bileklik görmek bereketin artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta bileklik görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir