AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bıçak görmek

Kahve falında parlak bıçak görmek

Kahve falında parlak bıçak görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, karşılığını bulacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak bıçak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Kahve falında parlak bıçak görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, isyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak şeyler görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işarettir.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek kiracı olmaktan kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak lamba görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri parlak görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak balık görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak elbise giymek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir