AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bardak görmek

Kahve falında parlak bardak görmek

Kahve falında parlak bardak görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak bardak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Kahve falında parlak bardak görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parlak renkler görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işarettir.

Kahve falında parlak bıçak görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak elbiseler görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Kahve falında parlak ev görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalettir.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir