AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak renkler görmek

Kahve falında parlak renkler görmek

Kahve falında parlak renkler görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, tövbe etmeye, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında parlak renkler gördüyseniz:

  • Medya, seyahatler, hukuk ya da eğitim başlıklı konularda da değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında parlak siyah renk görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulur.

Kahve falında parlak renk görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, elindekileri de kaptıracağına işarettir.

Kahve falında parlak renkler görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Kahve falında parlak sarı renk görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak gri renk görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir