AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel balık tutmak

Kahve falında güzel balık tutmak

Kahve falında güzel balık tutmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, darlık içine düşeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel balık tutmak gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında güzel balık tutmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir balık görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel balıklar görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulur.

Kahve falında çok güzel balık görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel balık görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında akvaryum balık tutmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, hasadının tarlasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs balığı tutmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda elle balık tutmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir