AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerin başlayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, üzüntü yaşamaya yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sahneye çıkıp şarkı söylemek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yükseğe çıkıp inememek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir