AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak altın görmek

Kahve falında parlak altın görmek

Kahve falında parlak altın görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, bir fitne çıkarmaya, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalettir.

Kahve falında parlak altın gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında parlak altın görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak elbise giymek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak gri renk görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek yokluğa düşeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak deniz görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak para görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak çizme görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek yeni bir ev alınacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir