AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü beyaz elbiseyle görmek

Kahve falında ölüyü beyaz elbiseyle görmek

Kahve falında ölüyü beyaz elbiseyle görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü beyaz elbiseyle gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında ölüyü beyaz elbiseyle görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini takım elbiseli görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, mutluluğundan olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye elbise vermek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden elbise almak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü elbisesi görmek büyük işlere girileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden elbise almak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir