AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm satın almak

Kahve falında parfüm satın almak

Kahve falında parfüm satın almak umutlarının kırılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, huzurlu günler görüleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm satın almak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, endişelerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm satın almak umutlarının da tükeneceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak işlerinin ağırlaşacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek parfümü görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalettir.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir