AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm istemek

Kahve falında parfüm istemek

Kahve falında parfüm istemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, şansının açılacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm istemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Kahve falında parfüm istemek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden parfüm almak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil parfüm görmek sıkıntılarını çözeceğine, mülkiyetinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm koklamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye parfüm almak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir