AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm denemek

Kahve falında parfüm denemek

Kahve falında parfüm denemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm denemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz.

Kahve falında parfüm denemek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü denemek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elbise denemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik denemek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek denemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ilişkilerin noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında ceket denemek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabılar denemek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında takım elbise denemek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir