AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm aldığını görmek

Kahve falında parfüm aldığını görmek

Kahve falında parfüm aldığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, içinin huzurla dolacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında parfüm aldığını gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalettir.

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek kendi işine kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında parfüm aldığını görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında parfüm dökmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek gergin olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm kokusu almak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, mutluluk ve saadete delalet eder.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında eve parfüm sıkmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir