AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda parfümü görmek

Kahve falında oda parfümü görmek

Kahve falında oda parfümü görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında oda parfümü gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında oda parfümü görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında oda parfümü sıkmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında parfüm seçmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hediye parfüm almak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında parfüm kokmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm satın almak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulur.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine parfüm almak geçiminin zorlaşacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir