AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm dökmek

Kahve falında parfüm dökmek

Kahve falında parfüm dökmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işarettir.

Kahve falında parfüm dökmek gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında parfüm dökmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parfüm sıkmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek aradaki buzların eritileceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında erkek parfümü almak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm kaybetmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü parfüm görmek işlerin canlanacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir