AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin parçalandığını görmek

Kahve falında bebeğin parçalandığını görmek

Kahve falında bebeğin parçalandığını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların üstüste geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin parçalandığını gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında bebeğin parçalandığını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında parça et görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın parçalandığını görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuran parçalarını toplamak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek parçalaması görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Kahve falında odun parçası yemek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında ekmek parçası görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir