AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedek parça görmek

Kahve falında yedek parça görmek

Kahve falında yedek parça görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yedek parça gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında yedek parça görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir parça et görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya parçası görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, dini inançların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında ay parçası görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba parçası görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kan parçası düşürmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir