AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak yakmak

Kahve falında yaprak yakmak

Kahve falında yaprak yakmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, insanlara yardım edeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaprak yakmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Kahve falında yaprak yakmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ıhlamur yaprağı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze asma yaprağı görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe gül yaprağı görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir