AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı almamak

Kahve falında parayı almamak

Kahve falında parayı almamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ödeme güçlü çekeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı almamak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kağıt para alıp vermek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para almaya gitmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında para alıp verdiğini görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden para alıp vermek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında para alıp geri vermek üçüncü gözünün açılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı almamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, mutluluğunun da artacağına işarettir.

Kahve falında para almayı düşünmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalettir.

Kahve falında para alıp saymak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir