AnaSayfa / Genel / Kahve falında parasız alışveriş yapmak

Kahve falında parasız alışveriş yapmak

Kahve falında parasız alışveriş yapmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parasız alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında parasız alışveriş yapmak herkes tarafından saygı göreceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para alışverişi yapmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında giyim alışverişi yapmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Kahve falında amerikada alışveriş yapmak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına inanılır.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir