AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık masa görmek

Kahve falında kırık masa görmek

Kahve falında kırık masa görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, borçlarının biteceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık masa gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek bereketin artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık masa görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında ütü masası görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa saati görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında masa atmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masası görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz masa örtüsü görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir