AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur atlamak

Kahve falında çukur atlamak

Kahve falında çukur atlamak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hoşgörülü biri olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukur atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Kahve falında çukur üstünden atlamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukur atlamak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çukurdan atlamak kötü olaylar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukura atlamak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına inanılır.

Kahve falında çukurlardan atlamak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında çukur üzerinden atlamak büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak dostlarıyla bir araya geleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukur görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir