AnaSayfa / Genel / Kahve falında para fırlatmak

Kahve falında para fırlatmak

Kahve falında para fırlatmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında para fırlatmak gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında bozuk para fırlatmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında para fırlatmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birine para fırlatmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal fırlatmak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Kahve falında taş fırlatmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında balık fırlatmak kazançlarının gittikçe azalacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir