AnaSayfa / Genel / Kahve falında para alıp kaçmak

Kahve falında para alıp kaçmak

Kahve falında para alıp kaçmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para alıp kaçmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında para alıp kaçmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden para alıp başkasına vermek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para görüpte almamak güzel bir hayat geçireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işarettir.

Kahve falında birinden para alıp vermek mesleğindeki başarısının artacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para görüp almamak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak farklı kişilerle tanışacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kağıt para alıp vermek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para almamak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir