AnaSayfa / Genel / Kahve falında papazla konuşmak

Kahve falında papazla konuşmak

Kahve falında papazla konuşmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında papazla konuşmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Kahve falında papazla konuşmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında maça papazı görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın papaz görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, sevilip sayılacağına işarettir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında papaz mezarı görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise papazı görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında papaz eriği görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papazdan kaçmak insanların hayır dualarını alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir