AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette canlı balık görmek

Kahve falında poşette canlı balık görmek

Kahve falında poşette canlı balık görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette canlı balık gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Kahve falında poşette canlı balık görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir poşet balık almak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşete balık koymak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir poşet balık görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında poşet içinde balık görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında poşetle balık görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir