AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunun yandığını görmek

Kahve falında pantolonunun yandığını görmek

Kahve falında pantolonunun yandığını görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında pantolonunun yandığını gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında pantolonunun yandığını görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonunu başkasına vermek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak pantolon giymek dünya mallarına karşı hırslanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon tamir etmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon hediye etmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pantolonunu giymek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, dertlerine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir